VVS København

Din lokale VVSér

VVS er mere end bare vandrør og afløb. Forkortelsen står for varme, ventilation og sanitet, så varmesystemer er åbenlyst en vigtig del af vores ekspertiseområder.

Hvem er vi

Velkommen til Norh VVS

Vores VVS samarbejdspartner fås døgnet rundt til alle typer VVS-problemer. De har udført servicearbejde inden for VVS siden 2000 og udfører over 6.000 planlagte opgaver og 1500 vagtopgaver om året. Intet job er for lille eller for stort for os sammen med vores partners! Kontakt os for alt hvad du har brug for hjælp til VVS.

Norh VVS København

  • Servicearbejde inden for VVS
  • Reparationer og fejlfinding
  • Installationer i tilfælde af, tilføjelse eller nybygning
  • spildevand
  • Solenergiløsninger
  • Reparation af dryppende vandhaner

Om VVS

VVS kræver stor forsigtighed

VVS København til alle typer af VVS problemer

Desværre oplever mange af os også problemer med vores rør, rør og afløb. Hvis du har problemer med lækager, kan dræning stop, revner i rør eller rør eller  stoppede vandhaner kan du hurtigt få hjælp fra vores kompetente VVS København. Du, der bygger et nyt hus eller renoverer en lejlighed, har muligvis brug for hjælp til installationer, og du, der har et ældre hus, kan have brug for hjælp til kloakrens og anden service. Uanset hvad, Kan Norh VVS København hjælpe med kompetent service.

Døgnet rundt VVS for akutte problemer
Norh El & VVS er et af de få virksomheder, der har et døgnåbent, året rundt. Når en ulykke er sket, og du står der med et lækkende rør eller et stop i et afløb, er vi også der for hurtigt at hjælpe dig med alle typer VVS-problemer. Vores VVS-opfordring sigter mod at være på plads inden for 1 time. For større job, der ikke er nødsituationer, kan vi planlægge jobbet, når det passer dig bedst. Du når os lettere ved at ringe, og du kommer i kontakt med en af vores professionelle blikkenslagere for at løse dit specifikke problem. Intet problem er for stort eller for lille for os.

Norhs VVSere er tilgængelige 24 timer i døgnet 

Mange mennesker tænker VVSere er som nogen, der arbejder med rør og ledninger. Men vi har en kompetence, der går ud over det – for eksempel har vi bred erfaring med store varmesystemer, og du som er interesseret i solenergiløsninger og trækedler kan også kontakte os.

Intet job er for lille eller for stort for os, uanset hvornår det sker på døgnet

Vi er her, når du har brug for hastende hjælp og forstår, hvor vigtigt det er at være i stand til hurtigt at være på dit sted for at hjælpe dig med problemer som stop i toiletter eller dræn, revner i rør og vandlækager.

Har du haft lækage, stop eller andet rørstop eller andet VVS problem? Ring til os, så hjælper vi dig, vi er normalt på plads inden for 1 time.

Blokering i rør

Vi hjælper dig direkte med lækage og dræning. Uanset om du har akutte problemer med lækager, drænings problemer, rørlednings problemer eller andre problemer med dine afløb og rør, så kører vi ud for at hjælpe dig. For os er intet problem for lille, og vi er ivrige efter at hurtigt løse dit problem, uanset hvad det er eller hvor i København du er.

Nogle problemer er så akutte, at hvert minut tæller. Når et toilet eller vask eller rør er stoppet, og vand flyder over gulvet, har du brug for hjælp af en VVSer.
Døgnet rundt hele København hjælper vi med VVS problemer – Når hvert minut tæller

Norh VVS  har en døgnåben, vvs-service, året rundt.
Mange gange kan små lækager eller revner i rørene hurtigt blive værre, og det er normalt bedre at hurtigt løse problemet end at vente, indtil det er kontortid, og du kan booke en regelmæssig tid til en VVSer. Derfor er vi normalt på plads inden for 1 time efter dit opkald.

Uanset om du opdager lækager eller stopper i løbet af dagen eller natten, på en ugedag eller weekend, er vi her for at hjælpe dig og løse dine problemer. Selv under store ferier som jul og nytår hjælper vi dig, der bor i København, når du har et akut problem og har brug for hurtigt at få en  VVS ud. 

Kontakt os her

We aim to respond within 24 hours, please provide us much information as possible to assist us in making an accurate assessment of your request.